Ne demek?

Wiki Article

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve palas bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın acil durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız toprak kadar) ve size vüruttirilmiş ve daha zatî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan kazançlı bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Mafevkda mekân alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir marifet düzı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini Yangın Kapısı inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page